Коледни фотосесии 2022/2023

Период за провеждане: 01.11.2022г.- 15.01.2023г.

Декорите са 3 различни на брой, като Декор номер 2 с къщичката е предназначен само за децата.

Цена за месец ноември:

Пакет 1- 110 лв (включва 15 бр. избрани от Вас, обработени кадъра).

За допълнителни кадри +10 лв/ кадър.

Пакет 2- 280лв. (включва 20 обработени кадъра, 1бр фотокнига +1 бр.принт 20/30 в рамка

Цена за месец декември:

Пакет 1-110 лв (включва 10 избрани от Вас обработени кадъра.

За допълнителни кадри +10 лв/ кадър.

Пакет 2- 280лв. (включва 20 обработени кадъра, 1бр фотокнига +1 бр.принт 20/30 в рамка

Коледна сесия във Вашият дом- Цена 250 лв, включва 15 избрани от Вас кадъра (времетраене до 1 час, важи за делничните дни, за предпочитане в по-светлите часове на деня).

– Кадрите за обработка ще избирате Вие във Вашият дом. Ще получите линк за скрита галерия, съдържаща всички сполучливи снимки от Вашата фотосесия.

– Обработените кадри получавате в електронен формат, изпратени с линк за сваляне по месинджър във ФБ, вайбър или имейл. Обработката включва корекция на: светлина, контраст, цвят, светлосенки, изостряне на изображението. Обработката не включва корекции по тялото, ретуш, смяна на цвета на косата, очи и т.н.

*Необработени кадри не предоставям!

-Фотосесията включва както индивидуални снимки на детето, така и семейни.

– Ако имате домашни любимци ще са добре дошли в студиото, като изискването е фотосесията да е последна за деня, за да имам време да почистя и дезинфекцирам!

*Някои от снимките Ви могат да бъдат публикувани в интернет пространството, като преди фотосесията ще трябва да попълните формуляр, че давате съгласието си за това.

-Срок за получаване на снимките- до 10 работни дни! За тези, които ще се снимат след 15.12.2022 ще получат снимките си след празниците.

-Продължителност на фотосесията: 30-40 мин.

!!!Важно!!!

*Във връзка с епидемиологичната обстановка и COVID-19 ще се спазват всички мерки за безопастност!

* В студиото не се допускат болни лица! Ако по време на фотосесията  установя това, ще бъдете учтиво помолени да напуснете!

Ако вече имате запазен час, но междувремено се появят симптоми на простудно заболяване ( хрема, кихане, кашлица, главоболие или отпадналост) моля да ме уведомите и когато отново се почувствате добре ще насрочим нов час.

Разчитам на Вашата коректност!

*Декорите се изграждат с много любов и старание от наша страна, затова много Ви моля не оставяйте децата си без надзор! При повреда на част от декора, се заплаща в реалната му стойност!

* Фотосесията е предназначена за едно семейство със съответния брой деца! За приятелски семейства, баба и дядо или братовчеди  е необходимо да запазите два поредни часа, като 10-15 мин преди края на първата фотосесия се включват клиентите от втората за общите снимки, след което продължаваме с втората.

*Може да носите дрешки за преобличане, но не повече от 2 комплекта. Подгответе и облечете детето с дрешките, с които ще се снима първоначално, докато сте у дома, за да не губите време. На входа на студиото ВСИЧКИ се събуват! Не се допускат хора с мръсни обувки! Мястото е топло и чисто, затова моля да предвидите подходящи чорапки или домашни пантофки. Желателно е да сте без обувки, но ако все пак някой държи на тях трябва да си носите допълнително  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО чисти!

* Важно е да имате предвид, че времетраенето на фотосесията включва и времето за приготвяне. Ако отделите по-малко време в подмяната на тоалети, ще имаме повече време за снимане.

* Моля да НЕ закъснявате, в противен случай ще Ви се отнеме от полагащото Ви време за снимки. Не идвайте и по-рано, тъй като ще се наложи да чакате отвън, за да не се прекъсва сесията на другите!

– Може да съчетаете семейната Коледна сесия с подарък за Вашите близки за предстоящите празници- Ваучер за фотосесия!

– Също така на място можете да поръчате календари, магнитчета, фотокнига или да отпечатате Вашите снимки с висококачествен печат.

– За записване на часове на лични съобщения във ФБ страницата,

или на телефон: 0885777786

Желая здраве на всички и нека тази година да имаме прекрасни Коледни и Новогодишни празници!