Коледни фотосесии 2021

Изключително много се вълнувам и нямам търпение отново да се потопим в Коледната приказка!

За поредна година фотостудиото ми ще се преобрази в Коледна премяна и ще имате възможност да запазите своите семейни спомени сред уют и топлина. Тази година ще ви зарадвам с четири декора, от които два са подходящи за снимки на цялото семейство, третия за по-големи дечица, а четвъртия за най-малките.

-Период за провеждане на Коледната кампания: 30.10.2021г.- 20.01.2021г.

Цена за месец ноември: 79 лв (включва до 30 бр. избрани от Вас, обработени кадъра) 3 декора по Ваш избор.

За допълнителни кадри +8 лв/ кадър.

Цена за месец декември: 79 лв (включва 10 избрани от Вас обработени кадъра + подарък отпечатани на хартиен носител) 3 декора по Ваш избор. За допълнителни кадри +8 лв/ кадър.

Цена за 4 декора 99лв

Коледна сесия във Вашият дом– Цена 150 лв (времетраене до 1 час, важи за делничните дни, за предпочитане в по-светлите часове на деня, включва около 50-60 кадъра).

– Обработените кадри получавате в електронен формат, изпратени с линк за сваляне по месинджър във ФБ, вайбър или имейл. Обработката включва корекция на: светлина, контраст, цвят, светлосенки, изостряне на изображението. Обработката не включва корекции по тялото, смяна на цвета на косата, очи и т.н.

*Необработени кадри не предоставям!

-Фотосесията включва както индивидуални снимки на детето, така и семейни.

-В студиото работя с маска и ще изисквам и Вие да носите такива, които ще свалите непосредствено преди снимките.

– Ако имате домашни любимци ще са добре дошли в студиото, като изискването е фотосесията да е последна за деня, за да имам време да почистя и дезинфекцирам!

*Някои от снимките Ви могат да бъдат публикувани в интернет пространството, като преди фотосесията ще трябва да попълните формуляр, че давате съгласието си за това.

-Срок за получаване на снимките- до 10 работни дни! За тези, които ще се снимат след 15.12.2020 ще получат снимките си след празниците.

-Продължителност на фотосесията: 30-40 мин.

!!!Важно!!!

*Във връзка с епидемиологичната обстановка и COVID-19 ще се спазват всички мерки за безопастност!

* В студиото не се допускат болни лица!

Ако вече имате запазен час, но междувремено се появят симптоми на простудно заболяване ( хрема, кихане, кашлица, главоболие или отпадналост) моля да ме уведомите и когато отново се почувствате добре ще насрочим нов час.

Разчитам на Вашата коректност!

* Фотосесията е предназначена за едно семейство със съответния брой деца! За приятелски семейства, баба и дядо или братовчеди  е необходимо да запазите два поредни часа, като 10-15 мин преди края на първата фотосесия се включват клиентите от втората за общите снимки, след което продължаваме с втората.

*Може да носите дрешки за преобличане, но не повече от 2 комплекта. Подгответе и облечете детето с дрешките, с които ще се снима първоначално, докато сте у дома, за да не губите време. На входа на студиото ВСИЧКИ се събуват! Не се допускат хора с мръсни обувки! Мястото е топло и чисто, затова моля да предвидите подходящи чорапки или домашни пантофки. Желателно е да сте без обувки, но ако все пак някой държи на тях трябва да си носите допълнително  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО чисти!

* Важно е да имате предвид, че времетраенето на фотосесията включва и времето за приготвяне. Ако отделите по-малко време в подмяната на тоалети, ще имаме повече време за снимане.

* Моля да НЕ закъснявате, в противен случей ще Ви се отнеме от полагащото Ви време за снимки.

– Може да съчетаете семейната Коледна сесия с подарък за Вашите близки за предстоящите празници- Ваучер за фотосесия!

– Също така на място можете да поръчате календари, магнитчета, фотокнига или да отпечатате Вашите снимки с висококачествен печат.

– За записване на часове на лични съобщения във ФБ страницата,

Или на телефон: 0885777786

Желая здраве на всички и нека тази година да имаме прекрасни Коледни и Новогодишни празници!